Start De Waardmeester

Op woensdag 3 juli gaf wethouder Ester Leibbrand het startsein voor de bouw van 42 grondgebonden woningen waarvan 19 seniorenwoningen door het leggen van de eerste betonvloerplaat samen met een telekraan.

 

De toekomstige bewoners van deze (koop-)woningen bekeken dit veilig vanachter een hek, maar toen de plaat eenmaal op z’n plaats lag mochten zij ook het terrein op en konden onder het genot van een drankje alvast kennis maken met elkaar. De verantwoordelijke ontwikkelaar is BCH (Bouwcombinatie Heerhugowaard) die bestaat uit BOT Bouw en vijf kleinere aannemers. Op de foto proosten Ester Leibbrand en Co Kamp, directielid BCH met elkaar op deze gedenkwaardige start.

Met zicht op de molen van Hensbroek wordt dit straks een prachtig woonplekje in Dijk en Waard. 

Presentatie plan

Bij het oorspronkelijke plan was sprake van 44 woningen, maar twee zijn omgezet naar een vrij kavel.