Bezoek van FlorAalsmeer

Claudia Dekker (FA), Jan Millenaar (FA), Marjolein Jungbäcker (SDW), Judith Keessen (FA), Joke van Ruitenbeek (SDW), Dirk Biesheuvel (FA) en Richard den Bak (SDW) na afloop van de ontmoeting op de foto (met dank aan onze bode).
Claudia Dekker (FA), Jan Millenaar (FA), Marjolein Jungbäcker (SDW), Judith Keessen (FA), Joke van Ruitenbeek (SDW), Dirk Biesheuvel (FA) en Richard den Bak (SDW) na afloop van de ontmoeting op de foto (met dank aan onze bode).

Op vrijdagmiddag 9 februari ontvingen wij een delegatie van de lokale Aalsmeerse politieke partij FlorAalsmeer (floraalsmeer.nl).

Op fractievoorzitter Judith Keessen na, allemaal leden die nog niet zo lang met de politiek bezig zijn en graag van onze partij willen leren.

 

Het eerste contact was gelegd tijdens een trainingsbijeenkomst van het Kennispunt Lokale Politieke Partijen. Daar vielen onze leden, onder andere vanwege de juist aangenomen Gedragscode, blijkbaar in positieve zin op zodat al gauw een afspraak werd gemaakt om nader kennis te maken.

Na de ontvangst en een korte bezichtiging van onze raadszaal werd de delegatie welkom geheten door onze fractievoorzitter, Joke van Ruitenbeek, die uitgebreid beschreef hoe de partij is ontstaan en zich in de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld. Daarbij werden ook de moeilijke momenten niet geschuwd. En ook die waren herkenbaar voor de Aalsmeerders want FlorAalsmeer is ontstaan uit een andere lokale partij waar op een gegeven moment vervelende dingen gebeurde. Nu zijn ze een half jaar verder en druk bezig de lijnen goed uit te zetten en dan is het altijd verstandig om goed om je heen te kijken of er zaken zijn die je van anderen kunt leren.

Gelukkig hoefden we ze hierin niet teleur te stellen en na het maken van een groepsfoto kon de delegatie na een paar uur weer tevreden huiswaarts keren.