Installatie van Co Kamp op 14 maart

Tijdens de raadsvergadering van 14 maart  werd Co Kamp geïnstalleerd als derde fractievertegenwoordiger van Senioren Dijk  en Waard.

 

Aangezien er in het Reglement van Orde eind 2022 werd bepaald dat een fractie van drie raadsleden recht heeft op het leveren van drie fractievertegenwoordigers, was de weg vrij voor Co Kamp om zich daarvoor aan te melden.

 

En op 14 maart was het dus zover dat Co, niet instemming van de gehele raad (33 van de aanwezige 33 stemmen) kon worden geïnstalleerd door burgemeester Maarten Poorter.

 

Naast de bestaande fractievertegenwoordigers Richard den Bak en Marjolein Jungbäcker zal Co Kamp zich sterk maken om het werk van de raadsleden (Joke van Ruitenbeek, Willem-Jan Mandersloot en Joke Visser) te ondersteunen en het geluid van de senioren te laten klinken.